Indoor Soccer Centre Groningen

Het Indoor Soccer Centre heeft de beschikking over drie FIFA gecertificeerde speedsoccervelden en een Polesoccercourt en is daarmee de enige aanbieder van speedsoccer in de provincie Groningen en een van de drie grootste drie hallen in Nederland.

Veld B (Centre Court):

Het Centre Court ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het midden van het complex en wordt als hoofdveld beschouwd. Het Centre Court is met zijn 15 x 30m een top kunstgrasveld waar 5 tegen 5 gespeeld kan worden.

Veld A:

Ook Veld A heeft een top kunstgrasveld en is met zijn 15 x 30m het tweede 5 tegen 5 Court van het Indoor Soccer Centre in Groningen.

Veld C:

Dit speelveld is het derde speelveld met de afmetingen 15 x 30 m.

Polesoccer Court:

Dit voetbalcourt heeft een diameter van 5m. In het court staan zogenaamde gladiators waarmee je het aloude ‘paaltjesvoetbal’ kunt spelen. Uitstekend geschikt voor het trainen van 1 tegen 1 situaties en het verbeteren van je techniek. Dit Polesoccer Court is ook beschikbaar voor verhuur en kan een leuke toevoeging zijn voor uw evenement. Tevens is dit een mobiel veld en daarmee ook beschikbaar voor externe verhuur. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sportcafé:

Direct aan de velden met een uitstekend uitzicht op de courts ligt het gezellige en sfeervolle Sportcafé. Dit geeft je de mogelijkheid om na je sportieve bezigheden van een hapje of drankje te genieten! Vrij uniek is het feit dat je vanuit het Sportcafé alle courts kunt zien. Ideaal bij de training van uw zoon of dochter of bij spannende wedstrijden van toernooien.
Met abonnementen op diverse sportkanalen kun je op drie schermen je favoriete sport- en voetbalwedstrijden bekijken of lekker relaxed aan de stamtafel zitten lezen.

Het Sportcafé kan tevens worden ingericht als vergaderruimte. Indoor Soccer Centre biedt u de mogelijkheid tot 50 personen, inclusief catering naar wens. Ook ideaal voor bedrijfsuitjes!
Combineer vergaderen en sportief bezig zijn.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.