logo-sportingeventsNaast het reguliere Speedsoccer en Pole Soccer kunt u bij Indoor Soccer Centre ook gebruik maken van diverse fun-arrangementen. In samenwerking met Sporting Events bieden wij de volgende arrangementen aan:


Bubbelvoetbal

bubbelvoetbalDe regels van voetbal alleen met een opblaasbare bal om je heen. Je kunt spelen in de stijl van rugby met de veiligheid van golf.

Zin om een potje te voetballen in rugby stijl? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U speelt met minimaal 4 tegen 4 tegen elkaar en probeert net zoals met voetbal te scoren bij de tegenpartij. Het enige vervelende is dat u vastzit in een opgeblazen bal waarbij u van meerdere kanten op een veilige manier omgebeukt kunt worden. Dit zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten!

De activiteit:

• Sportactiviteit duurt ca. 1,5 uur
• Te boeken vanaf 10 personen
• Geschikt voor personen vanaf 14 jaar
• Indoor en outdoor

Mogelijk programma:

(dit is een voobeeldprogramma, en is volledig aan te passen naar uw wensen)
15.30 – 16.00 Ontvangst met koffie of thee
16.00 – 18.00 Bubbelvoetbal
18.00 – 19.30 Warm buffet of barbeque
19.30 – 20.00 Gezellig Naborrellen


Ik hou van Holland: sport

Ik hou van holland sportEen avondje gezelligheid in pure Hollandse stijl met het arrangement “Ik hou van Holland: sport”. Met vrienden, familie, kennissen of sportteam vragen beantwoorden, opdrachten en leuke spelletjes doen. Zowel de sportieveling als de iets mindere sportieveling kan zijn ei kwijt en zijn kwaliteiten laten zien. Het bloedfanatieke en beruchte “Ik hou van Holland” spel zoals velen van televisie kennen is in een fris jasje gestoken waarbij alles met sport te maken heeft.

Het “Ik hou van Holland: sport” arrangement wordt met twee of meer teams tegen elkaar gespeeld in verschillende rondes. Bij dit hilarische spel worden de spelers op de proef gesteld en zal het beste team winnen doormiddel van verdiende punten. De categorieën zijn zeer afwisselend met algemene sportkennis, topografie, tulpen gooien, wie is het en nog veel meer.

Om alles nog meer sfeer te geven kun je als team een sport uiten voor een stukje teambuilding. Dit doormiddel van eigen kledij en materialen van de desbetreffende sport. Denk aan de sporten: voetbal, volleybal, rugby, zwemmen, hockey, tennis, basketbal, turnen, lacrosse enz. Dit alles geeft net weer dat beetje extra om die onvergetelijke avond te beleven. Er is ook een mogelijkheid tot aankleding van diverse thema’s (tegen meerprijs).

De activiteit:

• Duurt ca. 1,5 uur
• Te boeken vanaf 8 personen
• Geschikt voor personen vanaf 14 jaar en ouder
• Indoor

Mogelijk programma:

(dit is een voobeeldprogramma, en is volledig aan te passen naar uw wensen)
15.30 – 16.00 Ontvangst met koffie en thee
16.00 – 17.00 Start Ik hou van Holland sport deel 1
17.00 – 17.15 Pauze met drankje en versnapering
17.15 – 17.45 Ik hou van Holland sport deel 2
17.45 – 18.45 Warm Buffet of barbeque
18.45 – 19.45 Gezellig naborrelen


Minute to win it

Minute to win itOp het oog eenvoudige opdrachten moeten binnen een minuut uitgevoerd worden. Hierbij kunt u denken aan “Schiet de lat”, “Smash de pylon” en het opstapelen van 3 golfballetjes. Uiteraard zijn er nog veel meer uitdagende en hilarische spellen.

In 2 of meerdere teams wordt er gespeeld. Het team dat de uitdagingen als beste uitvoert wint het spel. De moeilijkheidsgraad van de uitdagingen hangt van de doelgroep af.

De activiteit:

• Sportactiviteit duurt ca. 1,5 uur
• Te boeken vanaf 10 personen
• Geschikt voor personen vanaf 12 jaar
• Indoor

Mogelijk programma:

(dit is een voobeeldprogramma, en is volledig aan te passen naar uw wensen)
19.00 – 19.30 Ontvangst met koffie of thee
19.30 – 20.30 Start activiteiten deel 1
20.30 – 20.45 Pauze met drankje
20.45 – 21.15 Start activiteit deel 2
21.15 – 21.45 Gezellig naborrelen